7 legjobb ExpressVPN alternatíva

Az internetszolgáltató láthatja az internetes forgalmat, és valószínűleg naplózza a böngészési előzményeket. Ezért van szüksége egy VPN-szolgáltatásra, például az ExpressVPN-re, hogy a forgalmat egy titkosított alagútban átvilágítsa. Itt van a mostani gyűjteményem.


Amikor felnéz valamit a Google-on, az internetszolgáltató pontosan tudja, mit keresett Google-on és honnan. Mindig van egy középső ember, aki átnézi az internetes tevékenységeit. A virtuális magánhálózat (VPN) titkosítja az internetes forgalmat, elrejti és védi online identitását.

A legjobb ExpressVPN alternatívák 2020-ban:

 • Legjobb összességében: a jó VPN-től mindent megtalál, amire szüksége van, beleértve az adatvédelmet, a biztonságot, a sebességet és a rengeteg helyet és szervert.
 • Legjobb helyezett: egy amerikai székhelyű VPN cég, amely hangsúlyozza a sebességet, a biztonságot és az adatvédelmet – rengeteg csatlakozással alacsony áron

Mi az ExpressVPN?

expressvpn alternatívák

Az ExpressVPN szinte minden területen elérhető. VPN-hálózatuk gyors, biztonságos, feloldja a Netflix szolgáltatást és támogatja a torrenteket.

Az ExpressVPN egy VPN szolgáltatás, amely lehetővé teszi az anonim nélküli böngészést az interneten. VPN használatakor senki sem fogja tudni követni a tartózkodási helyét vagy az online tevékenységet. Még a szolgáltató vagy az ország kormánya sem.

Az ExpressVPN előnyei

Az ExpressVPN egy egyszerű VPN szolgáltatást nyújt, amely segíti az összes eszköz biztonságát és anonim módon böngészhet az interneten anélkül, hogy bárki tudná. Alkalmazásokat kínálnak minden eszközhöz és platformon, beleértve az intelligens TV-ket, az Androidot, az iOS-t, a PlayStationt, és még az Internet Router eszközt is..

A főbb jellemzők a következők:

 • Szigorú „nincs naplózás” politika.
 • 160 VPN szerverhely 94 országban a világ minden tájáról.
 • Beépített sebesség-teszt funkció.
 • Az osztály legjobb 256 bites AES titkosítása.
 • Névtelen IP, Kill-Switch, Netflix és P2P szerverek kompatibilitása.
 • IP-cím maszkolása.
 • Használjon 3 eszközt, 1 előfizetéssel.

Az ExpressVPN megbízható? Ha a biztonság az egyik legfontosabb gond, akkor biztos lehet benne, hogy az ExpressVPN a biztonságot komolyan veszi. A legtöbb felhasználónak csak az alapértelmezett (és legbiztonságosabb) „OpenVPN” -re lesz szüksége. Az ExpressVPN az SSTP, L2Tp / IPsec és PPTP protokollokat is támogatja..

VPN-szolgáltatás használatakor könnyen elérheti azokat a webhelyeket, amelyeket az Ön országában vagy az internetszolgáltató blokkol.

Az ExpressVPN fantasztikus VPN-szolgáltatás, de tudnia kell, hogy vannak olyan versenytársak oldalai, mint az ExpressVPN. Itt található a legjobb ExpressVPN alternatívák listája:

1. NordVPN

nordvpn

 • Hivatalos honlap: www.nordvpn.com
 • Több mint 5000 VPN szerver világszerte, sok különböző országban.
 • Az interneten megtalálható legolcsóbb árképzés.

Miért érdemes az NordVPN-t használni az ExpressVPN helyett?

Nincsenek’t sok VPN-szolgáltató az interneten, amely legyőzheti a NordVPN-t’árazás. A legtöbb VPN-szolgáltatás, beleértve az ExpressVPN-t, 100 dollárt számít fel éves tervükért.

De a NordVPN segítségével 3 év szolgálatot kaphat mindössze 100 dollárért.

Több ezer szerverük van szerte a világon, és lehetővé teszik, hogy kiválassza azt az országot, amelyen keresztül csatlakozni szeretne. A NordVPN véleményem szerint a legjobb alternatíva az ExpressVPN-hez.

Miért érdemes az ExpressVPN-t használni NordVPN helyett?

Az ExpressVPN több hely közül választhat, mint a NordVPN. Az alkalmazásuk lefedi az összes eszközt és platformot, beleértve az intelligens TV-ket, a PlayStation-t, az Androidot és az iOS-t.

2. BulletVPN

bulletvpn

 • Hivatalos honlap: www.bulletvpn.com
 • Nulla naplózási politika.
 • A VPN-kiszolgálók globális hálózata lehetővé teszi az ország kiválasztását, ahonnan hozzáférni szeretne az internethez.

Miért érdemes a BulletVPN-t használni az ExpressVPN helyett?

A BulletVPN nulla naplózási politikát kínál. Ez azt jelenti, hogy nem’Nem naplózhatja az összes tevékenységet a szerverén. Ez növeli a magánéletét, és nem hagy hátra nyomot.

Miért érdemes az ExpressVPN-t használni a BulletVPN helyett?

Ha több eszközt használ az internet böngészéséhez, akkor az ExpressVPN a legjobb választás. Alkalmazásokat kínálnak minden eszközhöz és platformon, beleértve a PlayStation, az Android, iOS, Mac és az intelligens TV-ket.

3. IPVanish

ipvanish

 • Hivatalos honlap: www.ipvanish.com
 • 40 000+ megosztott IP-cím a világ minden tájáról.
 • Nulla forgalomnapló.

Miért használjon IPVanish-ot az ExpressVPN helyett?

Az IPVanish számos népszerű webhelyen bemutatásra került, mint például a CNN, az NBC News, a Mashable, a TechRadar és a PCMag.com..

Ha olyan VPN-szolgáltatást szeretne, amely nem tárolja a forgalom naplóit egyik szerverükön, akkor lépjen az IPVanish alkalmazásba. A nulla forgalomnapló-politikájával biztos lehet abban, hogy online tevékenységeit nem naplózza.

Miért érdemes az ExpressVPN-t használni az IPVanish helyett?

Az ExpressVPN egy kicsit könnyebben használható, mint az IPVanish. Ha sok eszközt használ, és egyszerű alkalmazást szeretne, akkor az ExpressVPN a legjobb út.

4. VyprVPN

vyprvpn

 • Hivatalos honlap: www.vyprvpn.com
 • A Reddit rendszergazdái ajánlják és használják.
 • Nincs naplózási politika.

Miért használjon VyprVPN-t az ExpressVPN helyett?

A VyprVPN alkalmazások gyakorlatilag minden platformon és eszközön elérhetők, beleértve a Linuxot, a Windowsot, az iOS-t, az Androidot, a Mac-et és még az útválasztókat is. Nem naplózási politikájuk lehetővé teszi az Internet böngészését anélkül, hogy bármilyen lábnyomot hagyna hátra.

Miért érdemes az ExpressVPN-t használni a VyprVPN helyett?

Az ExpressVPN kicsit könnyebb megtanulni, de sokkal többet fizet, mint a VyprVPN. Hozzáférést kínálnak a világ több mint 3000 VPN szerverének hálózatához. Ez azt jelenti, hogy szinte bármilyen országból csatlakozhat az internethez.

5. CyberGhost

cyberghost vpn

 • Hivatalos honlap: www.cyberghost.com
 • A BestVPN.com díj nyertese.
 • Nulla naplózási politika.

Miért használjon CyberGhost-ot az ExpressVPN helyett?

A CyberGhost nagyon egyszerű és könnyen kezelhető felületet kínál, amely még a kezdők számára is megkönnyíti a szolgáltatás használatát. Alkalmazásokat kínálnak minden eszközére, beleértve az Androidot, iPhone-t, Windows-ot és Mac-et. Szolgáltatásuk átlagos értékelése 9,4 a TrustPiloton.

Miért érdemes az ExpressVPN-t használni a CyberGhost helyett?

Az ExpressVPN olyan alkalmazásokat kínál, amelyek fedezhetik az adatvédelmet az összes használt eszközön. Több tucat különböző platformon és eszközön kínál alkalmazásokat, köztük az Android, iOS, Mac, Windows, Chromebook, Kindle Fire, Xbox, Playstation, Apple TV és még sok más eszköz számára..

6. Mullvad

mullvad

 • Hivatalos honlap: www.mullvad.net
 • A VPN-szolgáltatás fejlesztőknek és szoftver-embereknek készült.
 • Egyáltalán nincs tevékenységi napló.

Miért érdemes a Mullvadot használni az ExpressVPN helyett?

A Mullvad fejlett VPN-szolgáltatás az emberek számára, akik tudják, mit csinálnak, és szellem akar lenni az interneten. Mullvad nem’t ne kérje meg e-mailjét vagy személyes adatait.

Ehelyett kap egy számlaszámot, majd ezt a számlaszámot használja a Mullvadhoz történő csatlakozáshoz és a szolgáltatás fizetéséhez. Bátorítják készpénzben vagy Bitcoinban történő fizetést az Ön személyazonosságának megőrzése érdekében.

Miért érdemes az ExpressVPN-t használni a Mullvad helyett?

Ha nem’Ha egy haladó felhasználó, akkor tartózkodjon távol Mullvadtól. Azt’A felhasználók számára készült, akik tudják, mit csinálnak. Az ExpressVPN sokkal jobb választás, ha egy kattintással szeretne beállítani az összes eszközt.

7. Privát internet-hozzáférés (PIA)

magánhálózat (pia)

 • Hivatalos honlap: www.privateinternetaccess.com
 • Az egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatás.
 • Olyan nagy márkákkal bíznak, mint az MSN Money, a Wired, a Gizmodo és a Yahoo!.

Miért használjon privát internet-hozzáférést az ExpressVPN helyett?

A magán-Internet hozzáférést az online magazinokban, például a PCMag, Tom mutatták be’s Útmutató és Cnet. Ezek lehetővé teszik a VPN-szolgáltatás 10 eszközön történő egyidejű használatát. Ezenkívül több VPN átjárót is választhatnak.

Miért érdemes az ExpressVPN-t használni a privát internet-hozzáférés helyett?

A magán-internethozzáféréssel ellentétben az ExpressVPN a Brit Virgin-szigeteken székhellyel rendelkező társaság. Ez azt jelenti, hogy nem’t semmilyen adattárolási szabályt kell követnie.

A legjobb ExpressVPN alternatívák: Összegzés

Ha olcsóbb alternatívát szeretne az ExpressVPN-hez, akkor menjen a NordVPN-hez. Ez a legjobb alternatíva az ExpressVPN-nek a piacon. 3 éves tervük kevesebbet fizet, mint az ExpressVPN’s 1 éves terv.

Ha teljes magánéletre van szüksége, akkor menj vele Mullvad. Óvakodj!’Ez egy fejlett platform, és nem alkalmas kezdőknek, így ne tedd’Ne regisztráljon, hacsak nem jó a számítógépe.

Nem adnak’ne kérjen semmilyen személyes információt annak érdekében, hogy teljesen névtelen online maradjon, és lehetővé tegye a Bitcoin formájában történő fizetéseket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map